TurisMALL
powered by

Saptamana culturii - Roma

Eveniment Cultural
Perioada: 12/05/2024 - 19/05/2024
Locatia: Italia / Roma
In fiecare an orasul Roma organizeaza asa-numita "Saptamana a culturii" sau Settimana della Cultura, care in anul 2013 se va afla la editia a 15 a.

De-a lungul acestei saptamani culturale toate muzeele si galeriile de stat ale orasului deschid portile publicului larg, intrarea fiind gratuita. Evenimentul reprezinta o oportunitate pentru pasionatii de arta.

In aceasta perioada au loc in Roma multe evenimente speciale, expozitii si concerte.

De obicei saptamana culturii are loc in primul week-end dupa Paste: In anul 2013 Duminica Pastelui cade pe 5 mai, iar "Saptamana Culturii", incepe pe 12 mai. Evenimentul va dura pana pe 19 mai.

www.beniculturali.it
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Germania  |  Grecia  |  Malta  |  Ungaria  |  Italia  |  Romania  | 
Stiai ca?
In spatiu, astronautii nu pot plange? In lipsa gravitatiei, lacrimile nu pot curge (nici flatulenta nu este posibila in stare de imponderabilitate).... In Mali, copiii petrec, in medie, doar doi ani la scoala. Cei mai multi dintre ei incep sa munceasca la varste cuprinse intre 10 si 14 ani?...
Dictionar turistic
Statiune turistica - Localitate rurala sau urbana situata intr-o regiune cu un important potential turistic, care dispune de o baza de cazare adecvata ca si de unele dotari speciale. Ea poate fi concomitent statiune balneara, climaterica sau pentru sporturi de iarna.
7 recomandari