Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)

Eveniment Turistic
Data: 11/06/2024
Locatia: Marea Britanie / Londra
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Evenimentul este sarbatorit cu mult fast printr-o ceremonie militara impresionanta, pe strazile Londrei defiland soldaĊ£i britanici si regimente din statele membre ale Commonwealth-ului. Au loc show-uri demonstrative ale Fortelor Aeriene si saluturi militare cu salve de arme.
Mii de spectatori se aduna in fata Palatului Buckingham pentru a urmari evenimentul.

Ziua de nastere a Reginei este 21 aprilie, insa a devenit o traditie ca ea sa fie serbata pe perioada verii, cand vremea este favorabila desfasurarii paradei.

In 1748 s-a decis ca data paradei militare sa fie si data la care se serbeaza ziua monarhului. Regina Elisabeta a participat la fiecare ceremonie inca din 1951, exceptie facand anul 1955, cand a avut loc o greva generala a angajatilor de la caile ferate.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Italia  |  Belgia  |  Franta  |  Cehia  |  Romania  |  Germania  | 
Stiai ca?
In lume exista 22 de tari in care peste jumatate din populatie este analfabeta? 15 dintre ele se afla in Africa.... Femeile rostesc 8.000 - 9.000 de cuvinte pe zi, iar un barbat obisnuit intre 2.000 si 4.000 de cuvinte pe zi?...
Dictionar turistic
Autostrada - Motorway, Expressway; Highway(am.) - Cale rutiera construita din doua sosele cu sens diferit si cu mai multe benzi de circulatie, separate printr-un spatiu intermediar, a carui incalcare este interzisa. Este special trasata si amenajata pentru traficul motorizat rapid. Se caracterizeaza prin absenta oricarui incrucisari la acelasi nivel. In multe tari si pe un anumit sector se plateste o taxa.
7 recomandari